Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Agrikulturës Familjare në Veri të Shqipërisë

Ky publikim është realizuar në kuadër të projektit: “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Agrikulturës Familjare në Veri të Shqipërisë” AID 10916 (2017-2020), financuar nga AICS-Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim , dhe zbatuar nga dy OJQ-të italiane COSPE dhe RTM në partneritet me Qendrën e Gruas “Hapa të Lehtë” Shkodër dhe Fondacionin Partneriteti për…

Njoftim

Në kuadër të projektit “Gratë në Iniciativë” Qendra e Gruas “Hapa të Lehtë” në partneritet me COSPE-Itali, shpall Thirrjen për Projekt Propozime. Projekti “Gratë në Iniciativë” financohet nga Bashkimi Evropian nën programin “Veprimet Lehtësuese të Shoqërisë Civile 2016-2017 – Në mbështetje të kapaciteteve të organizatave të Shoqërisë Civile, për Shqipërinë (Europe Aid/155863/DD/ACT/AL). Fondi W.IN-“Gratë në…

Kid center

Women Center Light Steps has more than 10 years’ experience in managing a daily recreational center for vulnerable kids, who are victims of domestic violence but not only. The daily center, was created with the aim to help mothers who were escaping abuse and were trying to start a new life, kids reentered from the…

Women Initiative

Women Initiative  is a three year project with an overall objective to reinforce the role of women civil society in north of Albania as drivers of change at public level contributing to more respect of human and women rights and fundamental freedoms and improving public policies affecting women. In the target areas, among the most…